Menu Sluit menu

Nocturne: samen in beweging met het Orthopedisch Centrum Turnhout

Waar: campus Sint-Jozef - Troevenzaal (route C75)
Wanneer: 19 tot 21.30u
14 maart 2019

Deze activiteit organiseren we in het kader van 10 jaar AZ Turnhout. Elke maand zijn patiënten en andere geïnteresseerden welkom op een nocturne op campus Sint-Jozef. Tijdens deze avonden gaan artsen en andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

Op deze avond vertellen onze orthopedisten over hun werk. De artsen zijn elk gespecialiseerd in hun eigen domein: per gewricht (bijvoorbeeld enkel, schouder, knie, …) is er een specialist aanwezig. Na een algemeen stukje over hun werking en artrose, splitsen de artsen zich op per specialisatie. U kan dan zelf kiezen over welke gewrichten u meer info wil en er is ook de kans om vragen te stellen. De artsen demonstreren ook hoe ze omgaan met verschillende operatietechnieken, prothesen en fixaties van breuken. U hoeft geen patiënt te zijn om deze avond bij te wonen.

Download hier de presentaties

Presentatie nocturne orthopedie

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19u. De voorlichting begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. Nadien kan u napraten met een drankje. Om 21.30u sluit deze verdieping.

Prijs

Gratis

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt, daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be. Vermeld bij uw inschrijving duidelijk:

  • aan welke nocturne u deel wil nemen
  • met hoeveel personen u wenst te komen
  • uw telefoonnummer (zodat we u via die weg kunnen contacteren mocht dat nodig zijn in verband met uw inschrijving)

Locatie

AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Troevenzaal (volg route C75)

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.