Menu Sluit menu

Nocturne 'Huidkanker: een multidisciplinaire aanpak' (ook online te volgen)

Waar: AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Wanneer: 29 september 2020
Doelgroep: Breed publiek
29 september 2020

Opgelet

Enkel online deelnemen nog mogelijk

U kan zich niet meer inschrijven om de nocturne bij te wonen in ons ziekenhuis. Wegens de coronamaatregelen mogen er maar een beperkt aantal personen in de zaal en we hebben onze limiet bereikt. 

 

De infoavond wordt live gestreamd, u kan dus ook thuis de nocturne volgen via de link hieronder. Inschrijven is hiervoor niet nodig.  Je kan de sessie volgen op alle toestellen, van een laptop tot een smartphone. U kan de nocturne ook later nog bekijken via deze link. 

 

LINK NAAR DE NOCTURNE VAN 29/09/20

Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes gaan artsen of andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

Om te kunnen voldoen aan alle coronamaatregelen, kunnen er fysiek maximaal 40 personen aanwezig zijn in onze zaal. Daarnaast kan iedereen die dat wenst, van thuis uit de infosessie volgen op de computer.

Thema

Onze oncologen, chirurgen en dermatologen vertellen u alles over huidkanker. Wat is huidkanker? Wat zijn de symptomen? Hoe herken je het? En welke behandeling wordt toegepast?

 

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19.15u. De infoavond zelf begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. 

Online: u kunt de infosessie ook live mee volgen of op een later moment herbekijken via de link die weldra hier terug te vinden is.

Prijs

Gratis

Locatie

AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Troevenzaal (volg route C75)

Online volgen

OPEN HIER DE LINK NAAR DE LIVE NOCTURNE 

U kunt via dezelfde link de sessie ook achteraf nog bekijken. 

Inschrijven

Onze zaal is volzet, inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Wil u de nocturne online bekijken van thuis uit, dan is inschrijven niet nodig.

Meer info

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Marijke De Prins van het directiesecretariaat op het nummer 014 44 41 07 of via mail nocturne@azturnhout.be.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.