Menu Sluit menu

Nocturne : Bye bye ziekenhuisbacterie - mythes en waarheden

Waar: AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Wanneer: 11 februari 2020
Doelgroep: Breed publiek
11 februari 2020

Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes gaan artsen of andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

Het team van ziekenhuishygiëne legt op deze gratis infoavond uit wat de ca-MRSA en ca-MSSA bacterie is. Deze twee kiemen komen veel voor in de omgeving Turnhout en veroorzaken vaak huidinfecties. Hoe deze hardnekkige huidinfecties aan te pakken, leggen de ziekenhuishygiënisten graag aan u uit. 
 

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19 uur. De infoavond zelf begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21 u. Nadien kan u napraten met een drankje. Om 21.30u sluiten we af.

Prijs

Gratis

Locatie

AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Troevenzaal (volg route C75)

Inschrijven

Het aantal plaatsen is beperkt. Daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be of via het online inschrijf formulier hieronder.

Meer info

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Marijke De Prins van het directiesecretariaat op het nummer 014 44 41 07 of via mail nocturne@azturnhout.be.

Schrijf u in voor deze nocturne

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.