Menu Sluit menu

Nocturne: Aan de slag met uw dossier en uw patiëntenrechten (ook online te volgen)

Waar: AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Wanneer: 12 november 2020
Doelgroep: Breed publiek
12 november 2020

Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes gaan artsen of andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema.

Om te kunnen voldoen aan alle coronamaatregelen, kunnen er fysiek maximaal 40 personen aanwezig zijn in onze zaal. Daarnaast kan iedereen die dat wenst, van thuis uit de infosessie volgen op de computer.

In november willen we u op een interactieve manier graag meer vertellen over uw patiëntenrechten. U heeft als patiënt immers heel wat rechten wanneer u beroep doet op een zorgverlener. Welke zijn deze rechten en wie oefent uw rechten uit als u daartoe zelf niet meer in staat bent?  En heeft u al gehoord van mynexuzhealth? We vertellen u meer over de mogelijkheden om uw dossier online te beheren en te raadplegen en welke mogelijkheden we nog meer verwachten in de toekomst. 

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19.15u. De infoavond zelf begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21u. 

Online : u kunt de infosessie ook live mee volgen of op een later moment herbekijken via de link die weldra hier terug te vinden is.

Prijs

Gratis

Fysieke locatie

AZ Turnhout - campus Sint-Jozef
Troevenzaal (volg route C75)

Online volgen

Enkele weken voor de nocturne vindt u hier de link die u moet aanklikken als u op 12/11/20 de sessie van thuis uit wenst te volgen. 

Inschrijven

Het aantal plaatsen in onze zaal is erg beperkt omwille van de coronamaatregelen. Daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be of via het online inschrijf formulier (volgt later).

Meer info

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Marijke De Prins van het directiesecretariaat op het nummer 014 44 41 07 of via mail nocturne@azturnhout.be.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.