Menu Sluit menu

GEANNULEERD: Nocturne: spataders - enkel ontsierend of ook ongezond?

Waar: campus Sint-Jozef - Troevenzaal (route C75)
Wanneer: 28 april 2020
Doelgroep: Breed publiek
28 april 2020

Op regelmatige basis organiseren we in het ziekenhuis gratis infoavonden of nocturnes voor patiënten en geïnteresseerden over uiteenlopende medische onderwerpen. Tijdens deze nocturnes gaan artsen of andere ziekenhuismedewerkers dieper in op een bepaald thema. 

Blauwe kronkelende verwijde bloedvaten die zichtbaar zijn ? Mogelijk zijn het spataders. Wanneer je ze hebt, kan dat heel vervelend zijn. Ze kunnen je een onzeker gevoel geven, omdat ze erg ontsierend kunnen zijn. Pijnlijke en vermoeide benen, jeuk of nachtelijke krampen komen regelmatig voor. Soms is er een verband met deze spataders. Wat zijn de oorzaken van het ontstaan van spataders en welke behandelingen zijn er? Op deze avond vertellen onze vaatchirurgen je hierover alles wat je wil weten.

Praktische info

Tijdstip

Welkom vanaf 19 uur. De infoavond zelf begint om 19.30u en eindigt ten laatste om 21 u. Nadien kan u napraten met een drankje. Om 21.30u sluiten we af.

Prijs

Gratis

Locatie

AZ Turnhout campus Sint-Jozef

Troevenzaal (volg route C75)

Inschrijven NIET MOGELIJK

Omwille van het coronavirus is de deze nocturne geannuleerd. 

Het aantal plaatsen is beperkt. Daarom kan u enkel deelnemen na inschrijving via nocturne@azturnhout.be of via het online inschrijf formulier hieronder.

Meer info

Hebt u nog vragen, neem dan contact op met Marijke De Prins van het directiesecretariaat op het nummer 014 44 41 07 of via mail nocturne@azturnhout.be.

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.