Menu Sluit menu

SP Reva

Route

Campus Sint-Elisabeth: A39

Kamers

230 - 254

Telefoon

Bezoekuren

18.30 - 19.30 uur (weekdagen)

15.30 - 19.30 uur (weekend)

(beperkte bezoekuren wegens coronavirus)

De algemene regel in ons ziekenhuis is dat bezoek niet is toegestaan. Palliatieve patiënten zijn een uitzondering op deze regel, zij mogen bezoek krijgen volgens de afspraken die de behandelende arts met de patiënten maakt. Met toestemming van de hoofdarts kan de behandelende arts bezoek ook uitzonderlijk toelaten indien hij/zij dit nodig vindt voor het welzijn van de patiënt.

Indien u op bezoek mag komen, dan moet u met heel wat zaken rekening houden. Lees alle afspraken voor bezoek hier. 

Wie verblijft op SP Reva?

SP Reva is een revalidatieafdeling waar we patiënten - met een tijdelijke of definitieve beperking ten gevolge van een neurologische aandoening - een individueel gerichte gespecialiseerde revalidatiebehandeling geven. We verstaan hieronder mensen die bijvoorbeeld een beroerte hebben gehad, mensen met gangproblemen, MS- patiënten, ...

Op deze afdeling helpen we ook genezen covid-patiënten bij hun revalidatie.

Ten slotte spitst de dienst zich toe op het revalideren van problemen van het bewegingsstelsel. Bijvoorbeeld na een ingreep aan de heup, knie, schouderoperatie, amputatie of na algemene zwakte van uw lichamelijke toestand als gevolg van een ziekte of (verkeer)trauma.

Tijdens de revalidatie streven we naar een zo groot mogelijke functionele zelfredzaamheid, zodat de patiënt terug naar huis of een geschikte woonomgeving kan. Het behandelteam werkt interdisciplinair en bestaat uit artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werker en een psycholoog.

Voor zorgverleners

Aanvraagformulier tot opname sp neuro
Download
    Hoofdverpleegkundige

    Nadine Vloemans

    Nadine Vloemans

Bereikbaarheid

Deze dienst is gevestigd op campus Sint-Elisabeth.

Campus Sint-Elisabeth

  • Met de fiets: Campus Sint-Elisabeth is, dankzij haar ligging dicht bij het centrum van de stad Turnhout, perfect bereikbaar met de fiets. Er is een fietsenstalling voorzien vlak aan de hoofdingang van de campus. 
  • Met het openbaar vervoer: Buslijnen 1 (Turnhout - Vosselaar - Beerse halte Stadspark), 2 (Turnhout Markt - Station - Parkwijk) en 435 (Turnhout - Vosselaar - Hoogstraten) bedienen de halte in de Rubensstraat, waar campus Sint-Elisabeth gelegen is. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn. 
  • Met de wagen: Bereken uw route hier.

Infobrochures

De informatiefolders van AZ Turnhout worden met de grootste zorg opgemaakt. De inhoud ervan is echter algemeen en indicatief. De folder omvat niet alle medische aspecten. Hij vervangt de raadpleging bij je zorgverlener niet. Mocht deze folder vergissingen, tekortkomingen of onvolledigheden bevatten dan zijn AZ Turnhout, personeel en artsen hiervoor niet aansprakelijk.

Patiënteninformatie: Maatregelen om een beroerte te voorkomen
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Schouderpijn bij de hemiplegische patiënt (HSP)
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Vrijheidsbeperkende maatregelen bij kwetsbare patiënten
Laatst bijgewerkt op
Download
Patiënteninformatie: Welkom op Sp neuro
Laatst bijgewerkt op
Download

0 resultaten

Geen resultaten voor "", probeer opnieuw te zoeken.