Hoe inschrijven voor een raadpleging?

Via deze site kunt u de raadplegingsuren van elke arts en telefoonnummers voor een afspraak opzoeken. Voor elke raadpleging of consultatie moet op voorhand een afspraak gemaakt worden. Zoek per discipline of per arts naar het juiste telefoonnummer om een afspraak te maken. Nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt, meldt u zich op de dag van de afspraak op de juiste campus. Sommige artsen houden consultatie op beide campussen. Anderen slechts op één campus. Vraag dit goed na bij uw telefonische afspraak. Breng bovendien een actuele ingevulde medicatielijst mee naar de raadpleging. U kunt die hier downloaden en invullen.

 

Inschrijven voor een raadpleging of consultatie kunt u op twee manieren:


Inschrijven aan het loket

U kunt zich laten inschrijven aan de loketten van de inschrijvingen. Daar staat een ticketautomaat waar u kunt kiezen uit vier mogelijkheden. U drukt op de knop ‘consultatie’ (helemaal bovenaan), krijgt dan automatisch een ticketnummer en neemt vervolgens plaats in de wachtruimte. De infoborden in de wachtruimte geven aan welk ticketnummer aan de beurt is en naar welk loket u zich moet begeven om uw inschrijving in orde te laten brengen. 

 

 

Breng zelf uw inschrijving in orde aan de inschrijvingskiosk

Om de drukte aan de loketten te vermijden, kunt u zelf uw inschrijving in orde brengen aan de inschrijvingskiosken naast de onthaalbalie. Steek uw elektronische identiteitskaart (eID) in de daarvoor bestemde gleuf en u krijgt uw klevers via de kiosk. Het is belangrijk dat u voor uw afspraak op de juiste campus bent. Anders vindt de kiosk uw afspraak niet terug. Een bijkomende voorwaarde om u aan de kiosk te kunnen inschrijven, is dat uw afspraak op voorhand gemaakt is en dus geregistreerd is in het afsprakenregister. Komt u zonder afspraak (bijvoorbeeld voor een RX-foto), kunt u dus niet aan de inschrijfkiosk terecht.  

 

 

Wat meebrengen voor een raadpleging ?

  • Identiteitskaart
  • De verwijsbrief van uw huisarts (indien u dit heeft)
  • Eventuele medische documenten of vroegere onderzoeksresultaten die betrekking hebben op uw gezondsheidstoestand
  • Een actuele medicatielijst. Download de lijst hier en breng hem ingevuld mee naar de raadpleging.

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook