AZ Turnhout in 't kort

technieker aan het werkAZ Turnhout is een dynamisch en vooruitstrevend ziekenhuis met 650 bedden verspreid over 2 campussen in Turnhout. We zijn één van de grootste werkgevers in de regio, met een breed gamma aan mogelijkheden voor toekomstige verpleegkundigen, artsen en andere medewerkers om hun carrière een persoonlijke toets te geven en hun ambities te realiseren.

 

Mensgerichte zorg draagt AZ Turnhout hoog in haar vaandel en gaat voor ons verder dan puur medische zorg. Onze medewerkers willen zorg bieden met respect voor de eigenheid van de patiënt en zijn of haar familie.  We willen een ‘Gast-Huis’ zijn in de letterlijke betekenis van het woord: patiënten en bezoekers ontvangen zoals we thuis onze gasten ontvangen. Terwijl wij er ook van uit gaan dat zij zich als gasten gedragen.

 

Deze denkwijze zit vervat in onze vier kernwaarden: Betrokken, Inlevend, Ondernemend en Samenwerkend. Kortweg BIOS.


Word jij onze nieuwe collega? Wij leggen onze troeven graag voor jou op tafel... Of ga eens kijken naar de boeiende vacatures die AZ Turnhout te bieden heeft.


 

 

Lea Broeckx - schoonmaakster: "Ik kan mijn job aan iedereen aanraden! Je werkt dicht bij huis en toch heb je alle voordelen van een grote organisatie."

Disclaimer | AZ Turnhout - vzw maatschappelijke zetel - Steenweg op Merksplas 44 - 2300 Turnhout | Volg ons op afbeelding facebook